Selva

Filter

Materiaal

Wat mag het kosten?

€ 135,00 - € 195,00

Lengte

Breedte

Niet gevonden wat je wilt? Neem contact op!

Er zijn 38 producten.

Item 1-30 van 38 in totaal item(s)

Let op! Behang van ARTE kan niet worden teruggestuurd na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Arte Selva collectie
Er zijn meerdere merken die collecties uitbrengen met een natuurthema. De collectie Arte Selva springt eruit, met prachtige natuurtinten en natuurgetrouwe materialen, zoals gevlochten riet en palmbladeren. De ruwe structuur van het behang doet je muur na aanbrengen extra authentiek ogen.

Keuze Arte Selva collectie
Arte heeft een zestal varianten van het Selva-behang uitgegeven, elk met een subtiel ander dessin. Elk behangtype vindt zijn oorsprong in een andere tropische plant.

Arte Selva Abanico
De palmmotieven op dit Arte behang lijken net echt, door de collage van bladeren met écht reliëf. Verfijnd en subtiel, maar toch opvallend genoeg door de grote bladmotieven. Verkrijgbaar in meerdere natuurlijke kleuren, zoals lichtbruin en olijfgroen.

Arte Selva Corteza
Visgraat kan niet alleen op de vloer, maar ook op de muur. Dat bewijst het Arte Selva Corteza behang. Verkrijgbaar in meerdere subtiele kleuren, met visgraatmotief geïnspireerd op bananenblad. Je creëert hiermee een natuurlijk én strak effect op je muur.

Arte Selva Capas
Ook dit behang vindt zijn oorsprong in bananenbladeren, maar dan nog authentieker. In tegenstelling tot Arte Selva Corteza krijgt je muur bekleed met dit behang juist een ruige uitstraling, voor een heel natuurlijke look.

Arte Selva Musa
‘Musa’ is de naam van de bananenboom. Geen wonder dat dit behang vernoemd is naar de tropische banaan, want vrolijke bladmotieven sieren dit behang. Met aangename structuur en verkrijgbaar in mooie, lichte en natuurlijk kleuren.

Arte Selva Itaya
Itaya vind je terug in de Amazone. Deze palm siert daar het tropisch regenwoud en bij jou thuis je muur. Je creëert met dit behang een prachtig banenpatroon, losjes en ruw. Perfect voor de liefhebber van een exotisch interieur. De subtiele kleuren laten genoeg ruimte voor een uitbundige inrichting in huis.

Arte Selva Pandan
De laatste variant uit deze collectie brengt de tropische plant Pandan in huis, in een gevlochten raamwerk. Het behang geeft een heel authentiek gevoel aan je ruimte. Het vlechtwerk lijkt net echt. Verkrijgbaar in diepe kleuren, ook in blauw en groentinten.

Bekijk al deze varianten in onze showroom in Ermelo of bestel ze eenvoudig online. Je hebt jouw Arte Selva behang al binnen twee dagen in huis. We verzenden je bestelling bovendien gratis als deze een waarde heeft van 75 euro of meer.

Behangen als een expert
Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Uiteraard biedt Behang.nl dit ook aan. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Voor het aanbrengen van Arte Selva behang, bevochtig je de rug van het behang eerst met water. Dit laat je vijf tot tien minuten inwerken