Alle merken

Onze merkenselectie biedt een verscheidenheid aan stijlen en collecties, variërend van modern tot klassiek. Of u nu op zoek bent naar tijdloze elegantie of een frisse stijl, onze merken bieden voor elk wat wils. Ons uitgebreide assortiment omvat toonaangevende merken zoals Cole & Son, ARTE, Eijffinger en nog veel meer. Elk van deze iconische namen zijn beroemd in hun eigen recht en brengen unieke ontwerpelementen aan elke muur die ze sieren.

Arte

Arte behang is een Belgisch behangmerk dat zich richt op innovatieve ontwerpen met hoogwaardige materialen. Hun collecties omvatten stijlen zoals modern, klassiek en textiel.

Bekijk de producten

Hooked on Walls

Een Belgisch behangmerk dat bekend staat om zijn eigentijdse ontwerpen met gedurfde patronen en kleuren. Hun collecties omvatten een breed scala aan stijlen.

Bekijk de producten

Cole and Son

Cole and Son is een gerenommeerd Engels behangmerk dat wereldwijd bekend is om zijn vakmanschap, kwaliteit en historische en eigentijdse ontwerpen.

Bekijk de producten

Eijffinger

Eijffinger is een Nederlands behangmerk dat al meer dan 140 jaar bestaat. Ze staan bekend om hun unieke en creatieve ontwerpen die altijd up-to-date zijn.

Bekijk de producten

Elitis

Elitis is een Frans behangmerk dat zich richt op het creëren van originele en artistieke ontwerpen met behulp van innovatieve materialen en technieken. Hun collecties zijn bij Behang.nl verkrijgbaar.

Bekijk de producten

luxe behang

Behang merken

Er zijn talloze behangmerken over de hele wereld, elk met hun eigen unieke stijl en kwaliteit. Sommige merken richten zich op historische ontwerpen, terwijl andere merken zich concentreren op moderniteit en trends. Het kiezen van een behangmerk hangt af van uw persoonlijke smaak en de gewenste sfeer in uw ruimte.