• Arte Selva Pandan 34108
Arte Selva Pandan 34108
  • Arte Selva Pandan 34108

Arte Selva Pandan 34108

€ 179,00
Prijs per rol

Vandaag besteld, over 1-3 dagen in huis!

Omschrijving

Het vlechtwerk in tegelvorm vindt haar inspiratie bij de tropische plant "Pandan". De vezels van deze plant zijn diagonaal in stoken gesneden en ingevlochten. De strakke, diagonale lijnen worden meteen minder abstract dankzij de natuurlijke look and feel.

Deze print is verkrijgbaar in 9 verschillende tinten.

Tropique à la limite. "Selva" illustreert de tropische natuurpracht door het gebruik van natuurlijke materialen, warme tinten en ruwe reliëfstructuren. In deze tactiele collectie dient de ondoorgrondelijke oerwoud als ultieme inspiratiebron. Het schaduwspel van licht en donker creëert een extra dimensie waardoor de gebruikte materialen volledig tot hun recht komen.

Let op! Behang van ARTE kan niet worden teruggestuurd, na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Kenmerken

Kleur:
Blauw
Lengte:
1005cm
Breedte:
100cm
Soort patroon:
Rechte aanzet
Verspringende aanzet
Patroon (cm):
90/45cm
Materiaal:
Vinyl
Soort lijm:
Universele behanglijm

Bekijk

Populaire Designs

Webwinkel keurmerk

Behang.nl is officieel in het bezit van een WebwinkelKeur Certificaat. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je met zekerheid veilig online kunt bestellen & betalen op onze website.

Webwinkel keurmerk

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#cebdad show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

Over Behang.nl

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.