Producten

We bieden een breed assortiment aan behangsoorten, zoals vliesbehang, vinylbehang, papierbehang, textielbehang en fotobehang.

U kunt gebruikmaken van onze zoekfilters op de website om op kleur, patroon, stijl en merk te filteren, of u kunt advies vragen aan onze klantenservice voor persoonlijke aanbevelingen.

Bestellen & Betalen

Kies het gewenste behang, voeg het toe aan uw winkelwagen en volg de stappen in het bestelproces om uw bestelling te voltooien.

Wij accepteren diverse betaalmethoden, zoals iDEAL, creditcard, PayPal, Bancontact en bankoverschrijving.

U kunt uw bestelling wijzigen of annuleren binnen 2 uur na het plaatsen van de bestelling. Neem contact op met onze klantenservice om dit te regelen.

In de kassa kunt u op de computer rechts een kortingscode invoeren. Op mobiel kunt u in de kassa aan de bovenkant het besteloverzicht uitklappen. Vul daar vervolgens uw kortingscode in.

Verzending & Retourneren

De verzendkosten bedragen €4,95 voor bestellingen onder de 99 euro. Boven de €99 is de verzending gratis.

De levertijd varieert tussen de 1-7 werkdagen, afhankelijk van het bestelde artikel en de voorraad. Elk product wordt besteld bij de leverancier.

Ja, u kunt uw bestelling retourneren binnen 14 dagen na ontvangst, mits het product ongeopend en onbeschadigd is.

Let op: behang per meter en fotobehang worden op maat gemaakt. Daarom kunnen deze producten niet geretourneerd worden.

Meld uw retour aan via ons retourportaal.

Behangen & Onderhoud

Gebruik onze behangcalculator op de website om het benodigde aantal rollen te berekenen op basis van de afmetingen van uw kamer en het gekozen behang.

Let op: Behang.nl is niet verantwoordelijk voor foutieve antwoorden uit de calculator. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor te veel besteld behang. Reken altijd zelf na hoeveel behang er nodig is.

De lijmkeuze is afhankelijk van het type behang dat u heeft gekozen. De productpagina van elk behang bevat informatie over de aanbevolen lijmsoort. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice voor advies.

Volg de instructies op de verpakking van het behang en gebruik de juiste gereedschappen. Over het algemeen geldt: zorg voor een schoon, glad en droog oppervlak, breng de lijm gelijkmatig aan en zorg voor een nauwkeurige uitlijning van de behangbanen.

Ja, u kunt behang aanbrengen op een geverfde muur, mits de verf goed is aangebracht en het oppervlak schoon, droog en vrij van losse deeltjes is.

Gebruik een behangafweekmiddel of stoomapparaat om het behang voorzichtig los te maken en verwijder het vervolgens met een plamuurmes. Zorg ervoor dat u niet te hard schraapt om de muur niet te beschadigen.

De meeste behangsoorten kunnen met een vochtige doek of spons worden afgenomen. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of borstels. Raadpleeg de onderhoudsinstructies op de productpagina of verpakking voor specifieke aanbevelingen.

Ja, er zijn speciale soorten behang die geschikt zijn voor vochtige ruimtes, zoals vinylbehang. Zorg ervoor dat u het juiste type behang kiest en een geschikte lijm gebruikt.

Patroonherhaling is de afstand tussen het begin van een patroon en het punt waar het patroon zichzelf herhaalt. Patroonverspringing treedt op wanneer de banen van het behang niet naadloos aansluiten en het patroon verspringt om een continue look te creëren.

Zorg voor een gelijkmatige verdeling van de lijm op zowel het behang als het oppervlak. Gebruik een behangspatel of roller om eventuele luchtbellen voorzichtig van het midden naar de randen te duwen.