• Hooked on Walls Urban Concrete 13928
Hooked on Walls Urban Concrete 13928
  • Hooked on Walls Urban Concrete 13928

Hooked on Walls Urban Concrete 13928

€ 39,00
Prijs per rol

Vandaag besteld, over 4-6 dagen in huis!

Omschrijving

De behang collectie Urban Concrete van Hookedonwalls brengt stoere beton dessins. Deze behangcolllectie heeft grafische dessins, 3D looks en fraaie gekleurde uni beton. Een vliesvinyl collectie met een stoere look voor een industrieel karakter.

Deze print is beschikbaar in 12 verschillende tinten.

Kenmerken

Kleur:
Beige
Lengte:
1005cm
Breedte:
53cm
Soort patroon:
Vrije aanzet
Materiaal:
Vlies
Soort lijm:
Arte CLEARPRO

Bekijk

Populaire Designs

Webwinkel keurmerk

Behang.nl is officieel in het bezit van een WebwinkelKeur Certificaat. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je met zekerheid veilig online kunt bestellen & betalen op onze website.

Webwinkel keurmerk

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#cebdad show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

Over Behang.nl

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.