Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 dag na ontvangst van de producten van de leverancier verzonden via PostNL. U ontvangt hiervoor een track & trace code om de verzending in de gaten te houden. 

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Retourneren van uw pakket

Het kan uiteraard voorkomen dat u een behangrol te veel heeft besteld. In veel gevallen mogen dichte rollen worden geretourneerd. U kunt tot 14 dagen na ontvangst van uw pakket een artikel retourneren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. De kosten van de retourzending is op kosten van de klant. De klant is aansprakelijk indien het pakket mis raakt in de post, behang.nl hoeft hier niet in te compenseren.

De herroepingsperiode is niet van toepassing in de volgende gevallen:

- Fotobehang
- Geopende rollen
- Speciaal bestelde artikelen
- Behang dat per strekkende meter wordt verkocht
- Behang met speciale aanbiedingen

Op voorhand weten of retourneren mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Wilt u een artikel retourneren? Stuur dan een mailtje naar klantenservice@behang.nl. Wij verstrekken u de benodigde informatie per mail.