Voor fotobehang bent u bij behang.nl aan het juiste adres. De naam zegt het eigenlijk al; fotobehang is behang waar foto’s op af zijn gebeeld. Het fijne aan fotobehang is, is dat u eindeloos kunt combineren, customizen en veranderen. Met fotobehang creëert u binnen een handomdraai een unieke sfeer binnen uw interieur. En met uniek bedoelen we ook echt uniek behang, want u kunt helemaal zelf de foto’s kiezen voor uw behang. Liever geen eigen foto? Neem dan een kijkje in ons aanbod aan foto’s. Met meer dan 1000 unieke foto’s zit er altijd iets voor u tussen!  Toe aan variatie? Geen probleem. U stoomt gemakkelijk het behang van de muur, kiest een nieuwe afbeelding, stuurt deze naar ons et voila. U kiest, wij printen! 

FOTOBEHANG BIJ BEHANG.NL

Indien u kiest voor fotobehang bij behang.nl weet u dat u altijd fotobehang ontvangt van de beste kwaliteit. Enerzijds omdat wij altijd een gratis kwaliteitscontrole doen met betrekking tot de door u ingestuurde foto’s. Dit voorkomt dat er foto’s zonder de juiste kwaliteit op het behang terecht komen. Anderzijds omdat wij alle foto’s printen op speciaal vliesbehang. Dit speciale behang garandeert scherpte van de foto’s op het behang. Andere voordelen van vliesbehang zijn dat het gemakkelijk is aan te brengen en indien eenmaal aangebracht het behang ook niet krimpt. Wij van behang.nl zorgen er dus voor dat u altijd het mooiste fotobehang op uw muur heeft van de beste kwaliteit. Veel voordelen genoemd, maar vooruit nog eentje dan! Bij behang.nl printen we zelf! Hier hebben we speciale printers voor van wel 3 meter breed. Het voordeel hiervan? Een kortere productietijd dan wanneer wij het ergens anders laten printen! Uw favoriete behang heeft u dus al binnen 4-5 werkdagen in huis. Foto’s klaar? Ready, set, go!

FOTOBEHANG KOPEN

We noemen het kort al even, maar als u fotobehang bij behang.nl koopt, wordt dit geleverd binnen 4-5 werkdagen. Nadat uw foto is goedgekeurd, beginnen wij namelijk direct met produceren. Waar te beginnen? Zorg dat u een grote, kwalitatief hoogwaardige foto beschikbaar heeft (geen foto gemaakt met uw smartphone!). Een scherpe foto voor een print moet idealiter 1 pixel per millimeter bevatten. Dit houdt in voor een muur van 2,5 meter hoog en 4 meter breed dat het 2400 bij 4000 pixels zijn. Waarom? Dit zorgt ervoor dat de foto scherp blijft, ook op groot formaat. Want een foto in blokjes op de muur, dat wil niemand. Hoe hoger de resolutie, des te mooier jouw fotobehang. Twijfelt u? Geen probleem! Stuur ons jouw foto voor het fotobehang en we doen gratis een kwaliteitscheck. 

Foto voor het behang gekozen? Stuur dan vervolgens een mail naar ons op het e-mailadres: klantenservice@behang.nl. De verdere details over het proces ontvangt u vervolgens op de mail.

Ook heeft u de keuze uit onze eigen collectie foto’s. Deze foto’s zijn altijd van hoge kwaliteit, waardoor deze altijd goed zullen staan op uw muur. Neem een kijkje in onze collecties.

TIP KWALITEIT FOTOBEHANG

Voor de beste kwaliteit fotobehang, is het noodzakelijk dat de foto’s van hoge kwaliteit zijn (het pixel verhaal van hierboven). Bent u het spoor bijster en heeft u geen foto’s van hoogwaardige kwaliteit, maar wilt u niks liever dan fotobehang aan de muur? Kijk dan eens op stockfoto websites. Zoek per onderwerp en u vindt talloze foto’s van zeer hoge kwaliteit om uw fotobehang geheel te customizen. 

GOEDKOOP FOTOBEHANG KOPEN

Doordat behang.nl het productieproces van het fotobehang in huis heeft, is de levertijd razendsnel, kunnen we kwaliteit waarborgen en zijn we ook nog eens van de goedkoopste van Nederland. Zei iemand win-win situatie? Wij wel! P.S. verzending boven de EUR 65,- is altijd gratis!

KWALITEIT FOTOBEHANG

Voor kwaliteit fotobehang, wilt u, zoals we hierboven hebben gezegd, hoge kwaliteits foto’s. We kunnen ons voorstellen dat deze lastig te vinden zijn, dus hier hebben wij nog een tip voor! Kijk op stock photo websites. Dit zijn websites waar foto’s in een hoge resolutie en de juiste scherpte verkrijgbaar zijn. Er zijn gratis varianten en betaalde varianten. Neem voor betaalde varianten gerust eerst contact met ons op. Dan kijken wij naar de mogelijkheden en zoeken we naar de beste keuze voor het fotobehang! Zo voorkomt u dure fouten!