• Cole & Son Seville Bougainvillea 117/6016
Cole & Son Seville Bougainvillea 117/6016
  • Cole & Son Seville Bougainvillea 117/6016

Cole & Son Seville Bougainvillea 117/6016

€ 161,00
Prijs per rol

Vandaag besteld, over 4-5 dagen in huis!

Omschrijving

Deze collectie wandbekleding van Cole & Son Seville is geïnspireerd op de adembenemende mix van Mudéjar-architectuur en kunst, geurige flora en diverse fauna, tot het getokkel van gitaristen die met passie gevulde flamencodansers door de levendige Spaanse stad laten weerklinken. De collectie omvat grafische architecturale prints in zonovergoten antieke paletten tot levendige botanische producten en primair getinte keramische tegelmotieven, die alle uitbundigheid van Zuid-Spanje weerspiegelen. Sinaasappelen zijn synoniem aan Sevilla, met zijn straten en binnenplaatsen vol fruitbomen. Orange Blossom, een delicate, stofachtige weergave van het iconische fruit van Sevilla, is een eerbetoon aan de koninklijke wandtapijten die in de Salón de los Tapices van het Royal Alcazar hingen met een subtiel gestructureerd gevoel aan het gebladerte.

Deze print is beschikbaar in 4 verschillende tintent.

Kenmerken

Kleur:
Groen
Oranje
Lengte:
1000cm
Breedte:
52cm
Soort patroon:
Verspringende aanzet
Patroon (cm):
64cm
Materiaal:
Vlies
Soort lijm:
Arte CLEARPRO

Bekijk

Populaire Designs

Webwinkel keurmerk

Behang.nl is officieel in het bezit van een WebwinkelKeur Certificaat. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je met zekerheid veilig online kunt bestellen & betalen op onze website.

Webwinkel keurmerk

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#cebdad show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

Over Behang.nl

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.