Bloemen behang

Filter

Wat mag het kosten?

€ 15,00 - € 2.310,00

Lengte

Breedte

Niet gevonden wat je wilt? Neem contact op!

Er zijn 146 producten.

Item 1-30 van 146 in totaal item(s)

Haal de natuur in huis met het vrolijke bloemen behang. De muren worden tot leven gebracht met de unieke prints. Wij hebben voor elke ruimte een passende bloemen behang. Door de veelzijdigheid van kleuren in het bloemen behang, kan eenvoudig verder gecombineerd worden in het interieur. 

In iedere kamer een ander bloemetje

Gaat u voor de subtiele Arte Selva Abamico of laat u zich meenemen door de jungle en gaat u voor de schitterende Arte Expedition Silk Road Garden? Bent u op zoek naar een geschikt behang voor in een kinderkamer? Dan is de Hooked On Walls een mooi en exotisch behang. Deze zijn door de rustige kleuren een mooie basis om de kinderkamer mee te kunnen inrichten. Het bloemen behang van Hooked on Walls is gemaakt met verschillende patronen zoals takken en bladeren en is er gewerkt met natuurlijke elementen zoals gevlochten riet, houttexturen en kruk. 

Verre reizen en exotische besmettingen staan als thema centraal bij het bloemen behang van Arte. Bekijk de levendige kleuren en ongekende diepte met een bijzonder natuurlijk aspect. 

Bloemen behang bestellen bij Behang.nl

Wilt u graag weten hoe het bloemen behang bij u op de muur eruit ziet? U kunt een staal bestellen voor €5,- en bekijken of het bloemen behang past bij uw interieur. 

Ook kunt u berekenen hoeveel bloemen behang u nodig heeft. Bij elk product staat een reken module zodat u direct weet hoeveel u moet hebben.

Kunnen wij u ergens bij helpen? Dat doen we graag! Bel of mail ons en wij beantwoorden al uw vragen over het bloemen behang.