Behang

Behang is vanzelfsprekend bedoeld om een wand mee te behangen. Het is dan ook de ideale oplossing om snel en gemakkelijk sfeer aan een ruimte te geven. En niet alleen dat, ook oneffenheden en schoonheidsfoutjes van een muur of zelfs een deur werkt u weg met een mooi patroon of een subtiele textuur. Met behang creëert u snel uw eigen speciale woning. Behang.nl verkoopt alle soorten behang die bij uw stijl en interieur passen. Industrieel behang, dieren behang, bloemetjes behang, klassiek behang, modern behang, fotobehang… noem maar op.

Lees meer

Filter

Wat mag het kosten?

€ 15,00 - € 2.310,00

Lengte

Breedte

Er zijn 2445 producten.

Item 1-30 van 2445 in totaal item(s)

Alles is mogelijk en behang.nl streeft ernaar om een zo’n groot mogelijk aanbod behang te kunnen aanbieden. Mist u een collectie van een merk die behang.nl wel aanbiedt? Stuur dan een mailtje naar klantenservice@behang.nl of bel ons. De kans is namelijk heel groot dat de collectie nog niet op de site staat van behang.nl, maar dat deze wel onder ons assortiment valt.

Het uitzoeken van behang voor in uw woning is erg persoonlijk. Als u toch een beetje hulp nodig heeft, biedt behang.nl ook interieuradviezen aan door onze interieurstylisten. Zo krijgt u altijd een passend advies voor uw situatie. Stuur een mailtje naar klantenservice@behang.nl of bel ons en behang.nl komt op u terug.

Creëer een unieke uitstraling in uw woning met het luxe behang assortiment van Behang.nl! Neem een kijkje in één van onze vele boeken en laat je inspireren.