VEBA Behangafstomer - 2200w - 3 Liter - 3 meter lang

€ 49,95
Prijs per stuk

Vandaag besteld, binnen 2-6 dagen in huis!

Omschrijving

Het er afhalen van behang wordt met de VEBA Behangafstomer een gemakkelijke klus. Dankzij de 2200W is geen enkel behang meer veilig. Het maakt niet uit of je een kleine kamer van behang moet verwijderen of een volledige woning. Deze behangafstomer is jouw redder in nood. Verwijder makkelijk oud behang zonder chemicaliën.

Waar is deze behangafstomer voor geschikt?

Je kunt de VEBA behangafstomer gebruiken om muren en wanden te ontdoen van behang zonder dat daar milieuonvriendelijke chemicaliën bij komen kijken. Het enigste wat de behangafstomer nodig heeft is water. Met in de ene hand de stomer en de andere je behangkrabber stoom je 10 – 15 seconden een plek waarna je met de krabber het losgeweekte behang heel gemakkelijk verwijderd. Dankzij de extra power van 2200 Watt verwijder je behang gemakkelijk zonder dat je te lang bezig bent met het stomen.

Tip & Tricks

Wist je dat de prijs van deze VEBA behangafstomer vrijwel gelijk is aan het huren van een behangafstomer? Dus waarom huren als het je eigendom kan worden en je veel meer behangpapier kunt afstomen dan met een gehuurde machine.

Waaruit bestaat de behangafstomer?

De VEBA behangafstomer bestaat uit 4 delen.

 1. Waterreservoir van 3 Liter: de behangafstomer is voorzien van een waterreservoir met verwarmingselement waarmee je ongeveer 45 minuten kunt werken op een volle tank.
 2. Aansluiting: de VEBA Behangafstomer werkt op stroom en geeft je veel bewegingsvrijheid dankzij een 2m rubberen kabel.
 3. Stoomslang: de stoomslang heeft een lengte van 3 Meter en is het verbindingselement tussen je waterreservoir en de stoomplaat. Dankzij de lange stoomkabel van 3 meter heb je tijdens de klus veel bewegingsvrijheid. Zo kun je bijvoorbeeld op een huishoudtrap werken terwijl de machine op de grond staat.
 4. Stoomplaat: de stoomplaat is voorzien van een handvat waardoor jij de stoomplaat gemakkelijk over het werkstuk beweegt.

Een aantal werktips:

 •  Dek je vloer en meubels af als je alleen de muren gaat aanpakken. Dit voorkomt schade aan de vloer en meubels. De ruimte waarin je werkt wordt namelijk vochtig en daardoor kunnen er vochtdruppels op de vloer en meubels terechtkomen.
 •  Stoom kleinere oppervlakken in plaats van gelijk de gehele muur. Hierdoor voorkom je dat de vochtige plek weer verdampt voordat je dat deel van de muur hebt kunnen ontdoen van behang.
 •  Houd een goede behangkrabber of afsteekmes in de buurt om het losgeweekte behang los te krabben.
 •  Laat het losgewerkte behang niet te lang liggen. De lijm kan weer hard worden en gaan kleven. Houd een vuilniszak bij de hand om de losgewerkte behangresten gelijk op te ruimen.

Wat zijn de technische kenmerken?

 •  Machinespanning: 230 - 240V / 50 - 60 Hz
 •  Waterreservoir: 3 Liter
 •  Stoomslang lengte: 3 Meter
 •  Vermogen: 2200W
 •  Gebruikstijd: 45 minuten op 1 tankinhoud
 •  Snoerlengte: 2m

Kenmerken

Verbruik:
2200 watt
Merk:
VEBA

Bekijk

Populaire Designs

Webwinkel keurmerk

Behang.nl is officieel in het bezit van een WebwinkelKeur Certificaat. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je met zekerheid veilig online kunt bestellen & betalen op onze website.

Webwinkel keurmerk

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#cebdad show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

Over Behang.nl

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.