Tinted Tiles

Filter

Materiaal

Wat mag het kosten?

€ 60,00 - € 120,00

Lengte

Breedte

Niet gevonden wat je wilt? Neem contact op!

Er zijn 45 producten.

Item 1-30 van 45 in totaal item(s)

Let op! Behang van Hooked on Walls kan niet worden teruggestuurd na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Hooked On Walls Tinted Tiles: modern, strak en tijdloos
Elk van de 45 dessins uit de Hooked On Walls Tinted Tiles collectie geeft je de mogelijkheid de mooiste tegelontwerpen aan te brengen op de muur. Zonder te hoeven betegelen, uiteraard. Behangen met Hooked On Walls Tinted Tiles behang is daarmee snelste en voordeligste manier om thuis een origineel tegelpatroon op je muur te creëren. Ideaal voor een strak en tijdloos, modern en licht interieur.

Alle Hooked On Walls Tinted Tiles varianten
Bij de Verf- en Behangspecialst vind je alle Hooked On Walls Tinted Tiles varianten op een rij: Hooked On Walls Tinted Tiles Opulent, Lush, Flake, Twist, Helix, Tangle, Groove en Blend. Met Tangle en Blend haal je de kleinste tegeltjes in huis, met Opulent, Helix en Twist breng je juist grote tegelmotieven aan in heldere kleuren. Hooked On Walls Tinted Tiles Lush is een prachtige blikvanger, met ronde lijnen en een ruim opgezet dessin. Hiermee bekleed je niet alleen thuis je wanden met een uniek behang. Ook in een zakelijke omgeving kun je dit type behang goed toepassen, net als de andere varianten van Hooked On Walls Tinted Tiles.

Bijzondere varianten Hooked On Walls Tinted Tiles
De collectie Hooked On Walls Tinted Tiles bevat een aantal typen behang die extra bijzonder zijn. Neem bijvoorbeeld Hooked On Walls Tinted Tiles Groove, met metallic elementen. Dit behang bevat smalle metallic strips die licht weerkaatsen. Je behang trekt zo extra de aandacht in de ruimte waar je het aanbrengt. Dat geldt ook voor de Hooked On Walls Tinted Tiles Flake behangvarianten met metallic oppervlak.

Voor behang dat lang mooi blijft
Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Dat is allemaal te vinden bij Behang.nl. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.