Passenger

Filter

Merken

Geen keuze beschikbaar in deze groep

Kleur

Geen keuze beschikbaar in deze groep

Materiaal

Geen keuze beschikbaar in deze groep

Wat mag het kosten?

Geen keuzes beschikbaar voor deze groep

Lengte

Geen keuzes beschikbaar voor deze groep

Breedte

Geen keuzes beschikbaar voor deze groep

Niet gevonden wat je wilt? Neem contact op!

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Let op! Behang van Hooked on Walls kan niet worden teruggestuurd na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Volop mogelijkheden met Hooked On Walls Passenger behang
Met de collectie Hooked On Walls Passenger behang kun je elke ruimte in je woning voorzien van behang. Of je nu houdt van een bladmotief, een tapijtmotief of rustig, effen ontwerp, in deze collectie zit het allemaal. Je combineert daardoor moeiteloos meerdere kleuren en dessins, zonder dat je muren de overhand krijgen. Het subtiele reliëf in dit behang zorgt ervoor dat je muur niet saai wordt, zelfs als je gebruik maakt van neutrale kleuren.

Interieurideeën met Hooked On Walls Passenger behang
Hoe pas je Hooked On Walls Passenger behang toe in huis met een optimaal effect? Je hebt allerlei opties. Kies bijvoorbeeld één van de varianten met bladmotief uit en bekleed daarmee een grote wand in je woonkamer. Op de aangrenzende wand gebruik je een kleur die hier goed bij past, bijvoorbeeld een effen dessin zoals Hooked On Walls Passenger Texture in rood, beige of antraciet. Hooked On Walls Passenger Amazonas combineer je uitstekend met het Texture behang in blauw- of grijstinten. Een bijpassend kleed maakt het geheel helemaal af. Omdat Hooked On Walls Passenger Texture behang een neutrale kleurstelling en licht opvallend reliëf heeft, is dit type behang ook goed te combineren met andere collecties van Hooked On Walls, zoals Exotique, Java of Jungle Chic.

Behang glad aanbrengen
Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Uiteraard biedt Behang.nl dit ook aan. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Voor het aanbrengen van Hooked On Walls Passenger behang bevochtig je de rug van het behang eerst met water. Dit laat je vijf tot tien minuten inwerken voor je het behang aanbrengt. Voor dit type behang raden wij het gebruik van Arte Clearpro behanglijm aan.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.