Hooked on Walls Java

Filter

Materiaal

Wat mag het kosten?

€ 30,00 - € 165,00

Lengte

Breedte

Niet gevonden wat je wilt? Neem contact op!

Er zijn 48 producten.

Item 1-30 van 48 in totaal item(s)

Let op! Behang van Hooked on Walls kan niet worden teruggestuurd na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Hooked On Walls Java behang
Natuurlijk vind je tropische planten en bloemen terug in de collectie Hooked On Walls Java. Maar deze collectie is ook bij uitstek geschikt voor wie een prachtig effen behang zoekt met lichte structuur. Met Hooked On Walls Java haal je eenvoudig mooie structuren en dessins in huis, voor een verrassend aantrekkelijke prijs.

Volop mogelijkheden met Hooked On Walls Java
Wie de collectie Hooked On Walls Java in zijn geheel bekijkt ziet al snel alle mogelijkheden. Eén wand bekleed met Hooked On Walls Java 12472 bijvoorbeeld, of Hooked On Walls Java 12486. De rest van je muren maak je helemaal af met de effen varianten. Met 48 soorten behang in allerlei natuurlijke, rustige kleuren kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan ijsblauw, antraciet, turkoois of nachtblauw. Bovendien zijn alle behangsoorten uit deze collectie gemaakt op basis van vliesbehang. Daarmee is het bestand tegen vocht en scheurt het niet. Aanbrengen wordt daarmee eenvoudig.

Hooked On Walls Java: van binnen naar buiten
Hooked On Walls Java geeft je de mogelijkheid buiten naar binnen te halen. Je creëert moeiteloos een natuurlijke, exotische sfeer in huis met één van de dessinbehangvarianten. Met wat planten, mooie kussens en exotische decoratie maak je van je woning een oase zoals je die alleen op het echte Java vindt. Met het extra brede Hooked On Walls Java 12496 behang laat je de Javaanse nacht binnen in huis. Perfect als blikvanger in je woon- of slaapkamer.

Eenvoudig behang aanbrengen
Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Uiteraard biedt Behang.nl dit ook aan. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.