Blooming

Filter

Materiaal

Wat mag het kosten?

€ 45,00 - € 390,00

Lengte

Breedte

Niet gevonden wat je wilt? Neem contact op!

Er zijn 45 producten.

Item 1-30 van 45 in totaal item(s)

Let op! Behang van Hooked on Walls kan niet worden teruggestuurd na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Hooked On Walls Blooming
Met een behangcollectie die de titel ‘Blooming’ draagt, verwacht je misschien uitsluitend dessins met bloemen en planten. Deze collectie heeft echter nog veel meer te bieden dan dat. Naast de tropische dessins tref je ook levensechter panters en prachtig structuurbehang in geometrisch patroon aan. Genoeg keuze om je woning om te toveren tot een weelderig, knus en warm thuis.

Hooked On Walls Blooming: tropische bloemen en planten
Het merendeel van de collectie Hooked On Walls Blooming bestaat uit behang met diverse tropische bloemen en planten. Denk aan gestileerde palmbladeren, een unieke voorstelling van een tropisch eiland of uitbundige tropische flora. Ook de fauna ontbreekt niet, in de vorm van rustende, mysterieuze panters. Smaakvol en uniek, in verschillende kleurstellingen: zwart en wit, donkerblauw en groen of een meerkleurige voorstelling.

Hooked On Walls Blooming: luxe en geometrisch
De geometrische prints in deze collectie zijn warm en mysterieus, met veel donkere kleuren. Ideaal voor het creëren van een slaapkamer waar je je aan het einde van een lange dag wilt terugtrekken. Het behang voelt extra luxe aan door het reliëf en de lichte glans. Mooi met metallic accenten in de rest van je interieur!

Hooked On Walls Blooming: effen met structuur
Ook het effen behang beschikt over een duidelijk zichtbare en voelbare structuur. Verkrijgbaar in 15 kleuren, van diepblauw tot grijs, van steenrood tot lichtgroen. De uiteenlopende kleuren van dit effen behang zie je terug in de gedessineerde varianten met bloemen en planten. Daarom is dit effen behang goed te combineren met de bedrukte versies in deze Hooked On Walls Blooming collectie.

Professioneel aanbrengen
Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Uiteraard biedt Behang.nl dat ook aan. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.