Arashi

Filter

Materiaal

Wat mag het kosten?

€ 90,00 - € 435,00

Lengte

Breedte

Niet gevonden wat je wilt? Neem contact op!

Er zijn 52 producten.

Item 1-30 van 52 in totaal item(s)

Let op! Behang van Hooked on Walls kan niet worden teruggestuurd na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Zoek je hoogwaardig structuurbehang met een tropisch tintje? Dan is Hooked On Walls Arashi precies wat jouw interieur nodig heeft. Met 52 prachtige varianten, effen of gedessineerd, leg je de perfecte basis voor jouw inrichting.

Hooked On Walls Arashi: palmbladeren
Het zal je niet verbazen dat Hooked On Walls een aantal varianten met palmbalderen heeft opgenomen in deze tropische collectie. Je kunt kiezen voor een groot wandpaneel dat van je muren afspat, in twee kleurvariaties. Of je houdt het bij smaakvol, neutraal behang met subtiele palmmotieven. De effen varianten uit deze collectie passen er uitstekend bij. Mooi met tropische kamerplanten en natuurlijke materialen zoals hout, linnen en zijde.

Hooked On Walls Arashi: dromerig abstract
Wie liever geen figuratieve elementen op de muur heeft, kiest voor de abstracte, dromerige dessins uit deze collectie. Je hebt keuze uit behang met een wolkenmotief in diverse tinten, of een speels geometrisch dessin dat doet denken aan batik stoffen. Of je gaat voor het veelkleurige behang waarin stofbanen met verschillende motieven samenkomen, alsof je op een stoffenmarkt loopt in Azië. Welke variant je ook kiest, je interieur krijgt een warme, uitnodigende uitstraling waar je nooit genoeg van krijgt.

Hooked On Walls Arashi: effen
Het effen behang in deze collectie is voorzien van een mooie structuur. Van veraf zie je één tint, die toch diepte heeft vanwege de gemêleerde opbouw. Die zie je past echt goed als je dicht bij de wand staat. Met dit effen, luxe behang maak je zelfs van een doorsnee wand een mooie blikvanger in huis. Toepasbaar in elke ruimte, van de hal tot de slaapkamer.

Lijmadvies
Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Uiteraard biedt Behang.nl dit ook aan. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.