Hooked on Walls

Hooked on Walls verrast u met de bijzondere patronen en printen. Het behang van Hooked on Walls is gedurfd en maakt de ruimte in uw woning net even anders. Gaat u voor de rustige Hooked on Wall Java in de bruine kleur? Of haalt u de natuur in huis met de Hooked on Walls Blooming? Elk behang heeft zijn eigen unieke design en details. Maak uw huis net een tikje anders maar wel smaakvol met het handgemaakte behang van Hooked on Walls. 

Lees meer

Filter

Wat mag het kosten?

€ 30,00 - € 435,00

Lengte

Breedte

Er zijn 1138 producten.

Item 1-30 van 1138 in totaal item(s)

Let op! Behang van Hooked on Walls kan niet worden teruggestuurd na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Over Hooked on Walls

Hooked on Walls is een merk van Arte. Arte werd opgericht in 1981, Hooked on Walls bestaat inmiddels ruim 10 jaar. Het behang is in de meeste gevallen met de hand gemaakt met behulp van een milieuvriendelijke werkwijze. De behang collecties worden ontworpen door een team creatieve designers die ontwikkelingen in interieur en mode op de voet volgen. Alle behang collecties worden met zorg uitgewerkt.

Hooked on Walls bestellen bij Behang.nl

Bent u benieuwd of het behang van Hooked on Walls wel past bij uw interieur? Daar hebben wij wat op bedacht. Voor elk behang van Hooked on Walls kunt u een staal opvragen van €5,-. Zo kunt u kijken of het behang één geheel is met uw interieur. Daarnaast kunt u ook precies berekenen hoeveel behang u nodig heeft met onze handige rekenmodule. Hier hoeft u alleen in te vullen wat de lengte en de breedte van uw wand is en wij vertellen u vervolgens hoeveel rollen behang u nodig heeft. Zo heeft u niet te veel, maar ook niet te weinig behang. Heeft u verder vragen over het behang van Hooked on Walls? Bel of mail ons en wij geven u graag antwoord op uw vragen.