Elitis behang

Elitis behang is een wereldberoemd behang merk. Dit luxueuze behang merk combineert natuurlijke elementen om een unieke situatie te creëren. Met haar hoge kwaliteit, unieke designs en internationale bekendheid zijn de Elitis Collecties vaak te bewonderen in boutiquehotels en luxe winkels. Elitis staat bekend om de unieke producten met een dierenhuid.  

Lees meer

Over Elitis behang

Het in 1988 opgerichte Elitis behang is een toonaangevend bedrijf in de behang industrie. Patrice Des Grottes is erin geslaagd om een internationaal bekend behang merk op te zetten. In de loop der jaren is Elitis behang uitgegroeid naar één van de grootste op de behang markt. Door haar uitzonderlijke uitstraling heeft Elitis zich ook binnen boutiquehotels en luxe winkels weten te vestigen. 

Het kleine team ontwerpers zorgt voor een specifieke signatuur. Het merk blijft hierdoor authentiek. De kenmerken van Elitis uiten zich in moderne ontwerpen zoals het dierenprint behang en behang van natuurlijke materialen zoals raffia, bamboe, kurk en leer.

Online Elitis Behang kopen bij Behang.nl

Bekijk het behang van Elitis bij Behang.nl. Wij kunnen de volledige collectie aanbieden. Mocht u dus niet het product zien wat u zoekt, neem dan contact met ons op via klantenservice@behang.nl of bel ons via 085 130 44 69.

Nieuwe Elitis behang collectie

De nieuwste Elitis collecties zijn bij Behang.nl als eerst te vinden. Als één van de grootste Elitis dealers van Nederland, ontvangen wij de nieuwe collecties zo snel mogelijk! Voor meer informatie over de collecties kunt u contact opnemen met Behang.nl.

Elitis behang met dierenhuid

Behang met een dierenhuid zorgt voor een unieke en natuurlijke sfeer in elke ruimte. Elitis is erin geslaagd om een productlijn op te zetten met de mooiste dierenhuid producten. De collectie Indomptee heeft prachtige structuren van vachten.