Cole and Son Behang

Eén van ‘s werelds bekendste, grootste en belangrijkste behangmerken. Cole and Son behang bestaat al sinds 1875 en is opgericht door John Perry in Noord Londen, Engeland. Cole and Son behang geeft het interieur bijna een koninklijke vibe. Het klassiek Engelse behang met een moderne twist is uniek in zijn soort en tovert elk interieur om tot een waar paleis..

Lees meer

Filter

Materiaal

Wat mag het kosten?

€ 120,00 - € 1.095,00

Lengte

Breedte

Er zijn 155 producten.

Item 1-30 van 155 in totaal item(s)

COLE AND SON BIJZONDER BEHANG

Bijzonder aan Cole and Son behang is dat het vroeger geprint werd middels de blockprint techniek: een techniek waarbij een blok met een print wordt gedrukt op het behang. Alhoewel het Cole and Son behang ook door screen print wordt bedrukt, wordt het meest klassieke Cole and Son behang toch nog met block print geprint. Het klassieke tintje dat Cole and Son met zich meedraagt zie je ook in de plekken waar je Cole and Son behang tegenkomt. Het hangt namelijk op meer plekken dan je denkt. Het is terug te vinden in menig historisch gebouw, waaronder: Buckingham Palace. Artistiek doch verfijnd: Cole and Son omvat het hele plaatje.

COLE AND SON POPULARITEIT

Cole and Son heeft z’n populariteit te danken aan de authenticiteit die de stijl kenmerkt in combinatie met het sterke karakter. In het behang van nu, zie je invloeden van vroeger terug. De seventies blijven niet ongeroerd en ook art nouveau komt zelfs nog af en toe om de hoek kijken. Deze abstractie in het behang wordt afgewisseld met natuurlijke elementen. Waaronder: vogels, vissen en ook bomen en gesteende. Het Cole and Son behang behoudt hierdoor een klassieke uitstraling, maar toch met een modern, luchtig laagje.

COLE AND SON BEHANG WOODS

Cole and Son behang heeft verschillende lijnen, met misschien wel als meest bekende lijn de Cole and Son WOODS lijn. De woods collectie tovert je interieur binnen no-time om tot een subtiel bos. Het WOODS behang geeft je het gevoel van de natuur, de aarde; de woods. Bomen spelen grotendeels de hoofdrol in dit behang en komen op verschillende manieren tot leven. Van behang met zeer veel detail waarin de nerven prachtig tot uiting komen, tot subtiele takken die een rustgevend gevoel toevoegen aan je interieur.

COLE AND SON COLLECTIES

Naast de zojuist genoemde bekende Woods collectie, heeft Cole and Son talloze andere collecties. Zo vind je bij Cole and Son onder andere het icons behang. Kenmerkend aan dit Cole and Son behang is de verschillende dieren, objecten en steden; prachtig in elkaar overlopend. De diepe kleuren in het behang brengen doen de afbeeldingen tot leven komen aan de muur. De Cole and Son Seville, geïnspireerd op de Spaanse stad Seville. Dit zie je terug aan de prachtige kleurrijke bloemen en planten die terugkomen in het behang. Kleurrijk romantisch behang, een tikkeltje brocant, maar bovenal prachtig met een klein klassiek randje. Tot slot is de Cole and Son Contemporary collectie omvat dé iconische designs die kenmerkend zijn voor Cole & Son. Het Hexagon behang en o.a. de roze flamingo’s passeren hier de revu. Tijdloze, artistieke prints die het interieur direct naar een hoger level tillen.

COLE AND SON BEHANG KOPEN

Cole and Son behang koop je gemakkelijk en snel bij behang.nl Binnen 4-5 dagen wordt jouw bestelling bezorgd! Advies op maat nodig voor het kopen van behang? Geen probleem! We geven u graag advies over de verschillende soorten behang van Cole & Sons en welk behang het best bij u en uw interieur past. U kunt uiteraard ook gezellig langskomen in onze winkel aan de Oude Haagweg (nummer 20) in Den Haag.