Expedition

Filter

Wat mag het kosten?

€ 165,00 - € 2.310,00

Lengte

Breedte

Niet gevonden wat je wilt? Neem contact op!

Er zijn 33 producten.

Item 1-30 van 33 in totaal item(s)

Let op! Behang van ARTE kan niet worden teruggestuurd na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Ga op avontuur met Arte Expedition!
De collectie Arte Expedition is werkelijk oogstrelend. Ga mee op avontuur in de jungle met deze spannende, uitbundige ontwerpen van Arte: naar Java of Sumatra. Arte Expedition Java behang trakteert je op prachtige jungle flora, terwijl Arte Expedition Sumatra kleine aapjes tevoorschijn laat komen in jouw interieur? Welke kies jij? Je maakt het helemaal af met één van de subtiele effen dessins uit deze collectie, met Arte Expedition Tasar of Eri. Verkrijgbaar in respectievelijk twintig en acht kleuren.

Exclusieve kwaliteit: Arte Expedition
Voor wie nog meer luxe wil raden wij Arte Expedition Eri behang aan. Dit behang is geïnspireerd op opengeweven zijde en aangebracht op hoogglans folie. Hiermee creëer je thuis een oase van weelde. De felle kleuren bieden bovendien voldoende mogelijkheden voor experimenten met jouw interieur. Gebruik bijvoorbeeld contrasterende kleuren voor een spannend effect. Gebruik Arte Expedition Eri behang in oranjetinten in combinatie met meubels in blauwtinten, of pas één van de ontwerpen met dessins toe waarin de kleur van je effen behang terugkomt. Arte Expedition Sumatra of Java behang is uitstekend te gebruiken in combinatie met één van de effen dessins. Het effen behang biedt namelijk net zo goed een tropisch gevoel, door het gebruik van een op ruwe zijde gebaseerd motief.

Op zoek naar een echte blikvanger? Bekijk dan ook de decorpanelen uit deze collectie! We geven je graag meer informatie over deze bijzondere producten in onze showroom in Den Haag.

Het behang aanbrengen
Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Uiteraard biedt Behang.nl dat ook aan. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Voor het aanbrengen van Arte Expedition behang bevochtig je de rug van het behang eerst met water. Dit laat je vijf tot tien minuten inwerken voor je het behang aanbrengt. Voor dit type behang raden wij het gebruik van Arte Clearpro behanglijm aan. Daarnaast kun je verschillende effecten bereiken met je manier van aanbrengen. Je benadrukt het geweven zijde effect nog meer door het patroon niet op elkaar aan te laten sluiten. Het lijkt dan net alsof je echte zijderollen in je kamer hebt hangen.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.