Atelier

Filter

Materiaal

Wat mag het kosten?

€ 210,00 - € 255,00

Lengte

Breedte

Niet gevonden wat je wilt? Neem contact op!

Er zijn 37 producten.

Item 1-30 van 37 in totaal item(s)

Let op! Behang van ARTE kan niet worden teruggestuurd na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Arte Atelier: voor een stijlvolle leerlook in huis
Met Arte Atelier behang haal je de vertrouwde kwaliteit van Arte in huis, in prachtige, gedempte kleuren. Je kunt kiezen voor een vrolijk dessin, met Arte Atelier Cosma, Odeon, of Plaza, of een effen dessin met licht motief erin verwerkt. Bijzonder aan deze collectie is de leerlook. Met Arte Atelier op je muur lijkt het alsof jouw wand bekleed is met prachtig gekleurd, handgestikt leer. Je vindt deze leerlook nergens anders. Arte Atelier behang geeft warmte en diepte aan je interieur, terwijl je voldoende keuze hebt uit modieuze kleuren. Kies bijvoorbeeld voor het effen Arte Atelier Campo of Alma behang in crèmewit, olijfgroen, babyroze of baksteenrood.

Arte Atelier leerlook behang met dessin
Als je nog een stapje verder wilt gaan en zin hebt in een interessante muur, kies je voor Arte Atelier leerlook behang met dessin. Je muur valt dan niet alleen op door je behang met leerlook, maar ook door het kleurrijke motief. De dessins zijn beïnvloed door de jaren zeventig maar voelen tijdloos aan. Omdat de kleuren niet verzadigd zijn houd je ondanks de vrolijke kleuren en dessins rust in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Met Arte Atelier Plaza richt je bijvoorbeeld je kantoor of slaapkamer stijlvol in. Met wit, blauw en lichtbruine kleuren in de ontwerpen houd je het rustig en zakelijk, maar verveelt je ruimte nooit.

Slim behangen
Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Uiteraard biedt behang.nl dat ook aan. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Voor het aanbrengen van Arte Atelier behang bevochtig je de rug van het behang eerst met water. Dit laat je vijf tot tien minuten inwerken voor je het behang aanbrengt. Voor dit type behang raden wij het gebruik van Arte Clearpro behanglijm aan.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.