ARTE Behang

Arte behang is al sinds 1981 een begrip binnen de interieurwereld, opgericht door de familie Desart. Uniek, luxe, klassiek behang dat ook trendy en innovatieve lijnen heeft. Behang dat gekenmerkt wordt door excentrieke prints en designs, maar daarentegen ook kalmte kan uitstralen. Het beste van both worlds. De productie van het arte behang vindt grotendeels plaats in Zonhoven in België, in de eigen fabriek. Wij kunnen met trots mededelen dat wij de grootste dealer zijn van Arte behang in Nederland. U bent er bij ons van verzekerd dat u officieel Arte behang koopt, waarbij de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Lees meer

Filter

Wat mag het kosten?

€ 15,00 - € 2.310,00

Lengte

Breedte

Er zijn 2185 producten.

Item 1-30 van 2185 in totaal item(s)

ARTE BEHANG KOPEN

De keuze is reuze als het gaat om het kopen van Arte behang. De rijke texturen en bijzondere patronen zijn kenmerkend voor ARTE behang. Daarnaast staat Arte bekend om het experimenteren met innovatieve materialen en een milieuvriendelijke productie. Deze combinatie levert tal van opties op. Zo kunt u kiezen uit arte behang van papier, vinyl en zelfs volledig handgemaakt van natuurlijke materialen. De arte behang collectie bestaat uit verschillende collecties.

MONSOON COLLECTIE ARTE BEHANG

Zo is de MONSOON collectie geïnspireerd op tropische regenwouden. Prachtige regenbouw palmen zie je terug in het arte behang; de een subtieler dan de ander. Een mystieke tot de verbeelding sprekende dromerige sfeer. Liever iets stoerder? Ook dit vind je binnen de Monsoon collectie. Exotische sferen gecombineerd met een tintje tribal, die zorgen voor een speelse stoere look. Gaaf!

SELVA COLLECTIE ARTE BEHANG

We blijven nog even in de tropische natuurpracht met de selva collectie. Het oerwoud is dé inspiratiebron geweest voor deze arte collectie. Dit zie je terug in de natuurlijke materialen, warme tinten en ruwe reliëfstructuren. Prachtig om een moderne bohemian uitstraling aan je interieur te geven. Neem bijvoorbeeld de Pandan, prachtig vlechtwerk in tegelvorm, geïnspireerd op de tropische pandanplant. Waan je even in Indonesië met dit prachtige behang.

MANILA COLLECTIE ARTE BEHANG

Waar minimalistisch flora ontmoet; dat omschrijft de manila collectie het best. Organische vormen afgewisseld met verschillende materialen en verschillende diktes dat prachtig reliëf in het behang doet ontstaan. Verfijnd rustiek en romantisch met een moderne twist. Perfect om elk interieur een subtiele frisse look te geven.

LUXE BEHANG

Arte behang mag de naam "luxe behang" met trots dragen. Het behang van Arte is namelijk van superieure kwaliteit. Dit begint al bij het ontwerpen. Het arte behang wordt ontworpen door een ervaren team van ontwerpers. Welke elk jaar verscheidenen nieuwe trendbepalende collecties uitbrengen. Daarnaast wordt er tijdens het productieproces van het arte behang alleen gewerkt met de meest kwaliteitsvolle materialen om een zo hoogwaardig mogelijk product te maken. Luxe behang dat ook nog eens milieuvriendelijk volgens kwaliteits- en duurzaamheid normen geproduceerd wordt.

ARTE BEHANG KOPEN BIJ BEHANG.NL

Zoals eerder genoemd, kan je Arte behang kopen bij Behang.nl. Wij zijn erg trots de grootste dealer in Nederland van Arte behang te zijn. We hebben dan ook erg veel keuze in de arte collecties op onze webshop. Komt u er niet uit? U kunt gerust contact opnemen en we helpen u graag bij het vinden van het juiste arte behang dat bij u én uw interieur past. Mocht het daarnaast zo zijn dat u ergens uw oog hebt laten vallen op prachtig behang van Arte, maar ziet u dit niet terug op onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we graag wat we voor u kunnen doen.