Behang afstomers

Filter

Merken

Kleur

Geen keuze beschikbaar in deze groep

Materiaal

Geen keuze beschikbaar in deze groep

Wat mag het kosten?

€ 45,00 - € 60,00

Lengte

Geen keuzes beschikbaar voor deze groep

Breedte

Geen keuzes beschikbaar voor deze groep

Zodra u behangrollen heeft uitgezocht bent u bijna klaar om te gaan beginnen met behangen. In een nieuwbouwwoning zijn alle muren kaal en is er geen enkele belemmering tot behangen. Maar wellicht heet u in uw huidige woning wel een behangprint op de muur zitten. Het is niet mogelijk om hier overheen te behangen. Het oude behang moet dus eerst verwijderd worden, maar hoe gaat u dat nou doen?

Behang verwijderen kan gemakkelijker met het gebruik van een behang afstomer. Met een behang afstomer wordt er water verhit. Hierbij komt stoom vrij wat tegen het behang wordt gehouden. Op deze manier wordt de lijm laag los geweekt. Zo kan er een makkelijk een beginnetje worden gemaakt met het afscheuren van het oude behang. Op deze manier blijft het eraf halen van behang nog steeds een leuke bezigheid!

Zodra u het behang goed heeft lopen stomen, gaat het zoals verteld loslaten. U kunt dan een stukje lostrekken en deze verder door trekken. Het kan heel goed voorkomen dat er lijmresten op de muur blijven zitten. Het is daarom ook aan te raden om gebruik te maken van een behangafsteker. Hiermee is het namelijk mogelijk om ook alle kleine resten van de muur af te halen, maar pas op; deze mesjes zijn enorm scherp!

Behang.nl raadt het gebruik van een behang afstomer erg aan, omdat het proces van behangen enorm versoepelt. Let wel op dat het ook mogelijk is zonder een behang afstomer. Als u van plan bent om meer dan één muur te doen, kan het van toegevoegde waarde zijn. Indien het gaat om een kleine wand met behang, kunt u het ook goed weken met een spons en water. Wel is dit fysiek intensiever en duurt het langer.

Heeft u nog vragen over uw behang afstomer en of dit een optie voor u is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij van behang.nl helpen u graag!