Accessoires

Filter

Kleur

Geen keuze beschikbaar in deze groep

Materiaal

Geen keuze beschikbaar in deze groep

Wat mag het kosten?

€ 0,00 - € 135,00

Lengte

Geen keuzes beschikbaar voor deze groep

Breedte

Geen keuzes beschikbaar voor deze groep

Bent u klaar om uw woning om te toveren tot uw nieuwe paleis? Dan bent u bij Behang.nl op het juiste adres. Behang.nl beschikt over een enorm aanbod behang. Het mooiste en het meest luxe behang is uit te zoeken op de website. Uiteraard is fotobehang ook een mogelijkheid. Alles is tot uw beschikking!

Om het behangen mogelijk te maken is het soms nodig om wat accessoires tot uw beschikking te hebben. Zo kunt u optimaal de behang klus afronden. Het is belangrijk om te bedenken of u het zelf gaat behangen of dat u een professional inhuurt. Dit kunt u bepalen aan de hand van het merk behang dat u aanschaft. Bij merken zoals ARTE, Hooked on WallsElitis en Cole & Son raden wij aan om een professional in te huren. Dit komt doordat deze merken prijziger zijn en kwalitatief moeilijker om te plakken.

Wat heeft u nodig om te behangen? Om behang op te hangen heeft u behanglijm nodig. Om de keuze uit behanglijm zo makkelijk mogelijk te maken, heeft behang.nl een klein assortiment samengesteld met de juiste lijm. Heeft u vlies behang besteld, dan raad behang.nl de ARTE Clearpro serie aan. Heeft u vinyl behang besteld, dan raad behang.nl de Universele behanglijm aan. De hoeveelheid behanglijm kunt u bepalen door middel van het berekenen van de oppervlakte van de behangrollen.

Om de lijm in te smeren op de rollen heeft u een lijmkwast nodig. Hiermee kunt u egaal alle lijm uitsmeren, waardoor het zonder buigingen kan worden opgehangen. Heeft u oud behang wat eraf moet worden gehaald? Investeer dan in een behangafstomer. Hierdoor gaat het oude behang weken, waardoor het met een behangafsteker makkelijk te verwijderen is. Om de behangrollen op maat te maken, kunt u gebruik maken van een behangschaar of een afbreekmes. Het recht afsnijden van behang kan een uitdaging zijn. Behang.nl raad dan ook aan om gebruik te maken van een behangliniaal.