ALGEMENE VOORWAARDEN

Artikel 1 - Identiteit

Digideco B.V.
Oude Haagweg 8
2552EP Den Haag

KvK Den Haag: 27251011
BTW-nummer: NL8107.60.009B01

Behang.nl is een handelsnaam van Digideco B.V.

Artikel 2 - Algemene voorwaarden

1.Onze algemene voorwaarden zijn te allen tijde online beschikbaar. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten zijn ze vrij in te zien.

2. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk contact tussen Digideco B.V. en consument, ongeacht welk communicatiemiddel wordt gebruikt.

3. Van deze algemene voorwaarden afwijkende bepalingen dienen schriftelijk te worden vastgelegd. Bij eventueel ontbreken van een schriftelijke vastlegging kunnen afwijkingen door partijen met alle middelen rechtens worden bewezen.

Artikel 3 - Zichttermijn

1. De consument heeft het recht van retour binnen 5 werkdagen na levering van het product. Dit geldt alleen voor onze voorraad rollen. Rollen die speciaal besteld worden kunnen niet retour. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de consument.

2. De voorwaarden voor het recht van retour:
Het product mag niet gebruikt zijn en nog verkoopbaar. (Consument moet product wel kunnen bekijken, maar niet in gebruik nemen). Het moet onbeschadigd, en compleet zijn en in de originele verpakking retour gestuurd worden.
De restitutie zal binnen 30 dagen worden uitgevoerd  op het door de koper verstrekte rekeningnummer.

3. Digitaal geprint behang wordt op maat voor de koper geproduceerd en kan derhalve niet geretourneerd  worden.

Artikel 4 – Klachten

1. Om ontvankelijk te zijn, dienen klachten uiterlijk binnen vijf dagen na de levering bij ons schriftelijk gemeld te zijn. De klacht dient te worden omschreven en voorzien te zijn van een foto waar de klacht op zichtbaar is.

 2.In geval van een terechte klacht beperkt de aansprakelijkheid van Digideco B.V. zich tot het vervangen van het desbetreffende product.

3.Voor op maat geproduceerd digitaal behang geldt dat het product voor het aanbrengen gecontroleerd moet worden. Indien er onverhoopt een productiefout is opgetreden zal alleen de desbetreffende baan vervangen worden.

Artikel 5 – Levering

1.Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

2.De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de Koper.

3.Wij hebben het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten.

4.De Klant draagt het risico voor de verzending van de goederen. Digideco B.V. kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor stukken die verloren gaan tijdens de verzending. Het risico voor de bestelde goederen gaat over op de Klant zodra de goederen onze vestiging verlaten.

5.Digideco B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onvakkundige plaatsing of gebruik van de geleverde producten.

Artikel 6 - Overmacht

1.Wij zijn niet aansprakelijk voor een vertraging in de uitvoering of voor een niet-uitvoering van onze verbintenissen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle, inbegrepen productieonderbrekingen, moeilijkheden bij aanvoer of tekorten aan grondstoffen, werkkrachten, energie of transport of vertragingen in transport, stakingen, lock-outs, werkonderbrekingen of andere collectieve arbeidsgeschillen, die hetzij onszelf, hetzij onze leveranciers raken, en dit zelfs indien deze gebeurtenissen voorzienbaar zijn.

Artikel 7 – Kleur en kwaliteit

1.Bij het aanleveren van een eigen afbeelding voor digitaal behang is de koper verantwoordelijk voor het eindresultaat. De elektronische controle is geen garantie voor een goed eindresultaat.  Deze controle beoordeelt alleen de hoeveelheid beeldinformatie en niet de eigenlijke kwaliteit. Het spreekt voor zich dat een onscherp beeld na vergroting minstens even onscherp is.

2.De kleuren die op het beeldscherm worden weergegeven zullen afwijken van de werkelijkheid. Dit heeft te maken met de verschillende kleurstelsels alsmede met de variabele instellingen van een beeldscherm.
In geval van behang kan het origineel worden bekeken. Digitaal behang dat in duotone wordt besteld heeft als kleurreferentie het Pantone Solid Uncoated stelsel.

Vele soorten
behang
Vele soorten behang

Behang is de nummer 1 voor wat betreft wandbekleding. U kunt vrijwel elke sfeer op voordelige wijze creëren.

Er zijn veel soorten behang: glasvezel, hardvinyl, schuimvinyl, enzovoorts. U kunt kiezen uit honderden verschillende structuren, kleuren en designs. Van klassiek tot trendy… u zegt het maar!

Digitaal
behang
Digitaal behang

Met de introductie van Digitaal behang is de veelzijdigheid van behang toegenomen. U kunt elke foto, tekening of kleur op maat door ons laten produceren. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Naast een eyecatcher in een interieur is digitaal behang ook uitermate geschikt om in een bedrijfsruimte een beeld met veel impact te creëren. Dit kan een foto van uw pand zijn, maar ook uw logo kunnen we voor u levensgroot printen.

Snelle
levering
Snelle levering

Met gemiddeld 80.000 rollen op voorraad kunnen we direct leveren! U heeft het behang binnen 1-3 werkdagen in huis. Ook het digitale behang kunnen we zeer snel leveren, omdat we de productie in eigen beheer verzorgen. Er wordt 6 dagen per week geproduceerd.

Uniek in
Nederland
Uniek in Nederland

Bestellen via behang.nl heeft voor u veel voordelen. U vindt er een zeer ruime keuze en u kunt rekenen op een snelle levering tegen een zeer gunstige prijs! Het digitaal behang wordt in eigen huis op maat geproduceerd op een speciale wijze, zodat het de uitstraling heeft van echt behang!

Makkelijk
afrekenen
Makkelijk afrekenen

U kunt uw bestelling via iDEAL veilig betalen in uw vertrouwde bankomgeving zonder dat het betalingsproces vertraging veroorzaakt.